Dagens rek är till Örebro lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Keylor Navas vinner loppet.

Keylor Navas är en orutinerad fyraårig valack som endast har gjort sju starter hittills men han har gjort det bra med två vinster och han har även varit topp tre vid ytterligare två tillfällen.

För tre starter sedan så satt Keylor Navas fast med en del sparade krafter och gången efter det så levererade han en bra avslutning till andraplatsen bakom M.G.Livin Miracle. Senast så fick han bestämma i ledningen och gick undan till en säker seger på Åmål.

Här är Keylor Navas ensam på startvolten så jag tror att Mikael J Andersson placerar honom i ledningen och kör i spets så länge lampan lyser och drar han i ett jämnt hårt tempo där framme så kan det bli jobbigt för tilläggshästarna att plocka ner honom.

Keylor Navas har travat i ledningen två gånger tidigare och båda dessa loppen har slutat med vinster så jag hoppas att han förblir obesegrad i ledningen efter den här starten också.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 7 U.B.Cool som hade två raka spetssegrar innan han senast var ute i Amatör-SM på Åby där han travade i ledningen på nytt men fick nöja sig med en tredjeplats bakom Andre Agassi.

Det är ett litet fält med endast sju motståndare så om Åke Lindblom kan servera U.B.Cool en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet trots att han startar 40 meter bakom min vinnare.

En annan motståndare till Keylor Navas är nummer 5 Bottnas Explosive fast han har inte startat sedan han slutade sjua i en Klass II final på Åby i början av februari men Björn Röcklinger brukar ha hästarna väl förberedda när de gör comeback.

Den långa distansen passar bra så löser det sig med positionerna så kan Bottnas Explosive göra sig gällande direkt trots avsaknaden av lopp i kroppen nu.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Keylor Navas
Örebro lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 3.50 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip