Dagens rek är till Hagmyren lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Remain In Light vinner loppet.

Remain In Light gjorde ett väldigt bra lopp som tvåa bakom Ninepoints Yankee som vann rätt enkelt från ledningen senast.

Remain In Light blev förkyld efter den starten och det är svårt att säga om det har påverkat formen men han känns fin i jobben meddelar Svante Båth.

Utgångsläget här är passande för Remain In Light så jag tror att Ulf Ohlsson kan köra sig till spets och kommer han till ledningen smärtfritt så tror jag han blir svår att plocka ner om han skulle få fuska bort en del av loppet där framme i täten.

Remain In Light är en fyraårig hingst som tränas av Svante Båth. Han har startat 10 gånger hittills med 3 vinster som resultat och från ett trevligt utgångsläge så tror jag han har god chans att ta en ny seger.

Remain In Light är anmäld barfota runt om och i en vanlig vagn precis som han tävlade senast.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 9 Timotejs Fredag som har radat upp bra prestationer en tid.

Senast så fick Timotejs Fredag ett lopp i rygg på Harvesting Time som vann från ledningen. Då satt han fast och han gick i mål med tillsynes gott om krafter sparade.

Gången innan det så spurtade Timotejs Fredag bra till fjärdeplatsen i ett lopp där Ready Doc vann från ledningen.

Bakspår nu behöver inte vara fel för Timotejs Fredag är effektiv när han får gå med i ryggar så kan Marcus Lilius som kör hästen lifta med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden.

I övrigt kan 7 A Nice Gift S.H. som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro vara intressant.

Barfota runt om nu är en fördel och A Nice Gift S.H. kan kliva iväg rätt bra från början så kan Rikard N Skoglund som kör hästen få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Remain In Light
Hagmyren lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 bet365

This is the stats tab
This is the post tip