Dagens rek är till Romme lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 10 The Lucky One är topp tre i loppet.

The Lucky One har tagit två segrar på de fyra senaste starterna. Han gavs ett bra lopp i ryggar innan han vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning så spurtade han ner Julian Sand som hade kopplat greppet till seger kort före mål senast.

För tre starter sedan så var The Lucky One ute i ett Klass I försök på Eskilstuna men där räckte han inte riktigt till trots att han avslutade klart godkänt men han slutade precis utanför prisplaceringarna.

Dick S Jansson körde The Lucky One till seger senast och kan han få till en lika bra styrning här så kan han bli svår att stå emot den sista biten och då tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål här.

The Lucky One har fjärdespår i volten här och det är inte helt optimalt men om han kan kliva iväg i rätt gångart och om han kan få spara speeden så länge som möjligt så tror jag han blir farlig över upploppet.

The Lucky One är anmäld barfota runt om nu och det kan göra honom ännu bättre till den här starten. Han har bara gått barfota runt om vid en gång tidigare och då slutade han tvåa i ett lopp på Eskilstuna i höstas.

The Lucky One är en sjuårig valack som har gjort 37 starter i karriären. På dessa så har det blivit 9 vinster och han har även varit topp tre i 51 % av loppen och klaffar det med löpningsförloppet så tror jag att de siffrorna kan bättras på här.

Den värsta motståndaren till The Lucky One anser jag vara nummer 12 Cuarto Käbb som tog sin senaste seger i april 2018 och han har hunnit med 12 starter till efter det.

Senast så fick Cuarto Käbb en del draghjälp under slutrundan och kom sedan med en stark avslutning men det räckte inte till mer än en tredjeplats bakom Herakles som vann det loppet.

Här har Cuarto Käbb springspår på tillägg så kan Carl Philip Lindblom som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge och om han kan få smyga med i en bra rygg fram tills han väljer att sätta in slutstöten så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

I övrigt så kan nummer 5 My Golden Eye som gör debut i ny regi för Joakim Elfving vara intressant.

My Golden Eye har känts riktigt fin i jobben meddelar man från stallet men hon har varit borta från tävlingsbanorna länge så hon kan behöva loppet fast kan hon få ett bra lopp i den främre träffen så kan det ändå räcka en bit mot det här gänget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 The Lucky One
Romme lopp 4
Spel: Plats
Odds: 1.95 Unibet , Casumo , 888sport & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip