Lopp 5 - 1640m auto

1 Hipster Am har oftast haft dåliga utgångslägen när det handlat om de lite tuffare loppen. Men nu har han äntligen fått ett perfekt utgångsläge bakom bilen. Innerspåret på Bergsåker är ett plus och med tanke på att han dessutom kommer med lopp i kroppen nu så borde formkurvan peka uppåt nu. Hipster Am är kvick iväg från start och trivs i spets, jag bygger mitt tips på att han håller ut Filippa B.J: från start och kostar det inte allt för mycket från kommer han bli svår att ta sig förbi till slut.

Loppets roliga är 11 Hannibal Face som är en stark och snabb häst med hög kapacitet för klassen. Med minsta klaff kommer han kunna plocka ner samtliga den sista biten trots ett tufft utgångsläge. Hannibal Face tål att göra jobb på egen hand om det krävs och senast i debuten för Goop var man ute i samma lopp som Hipster Am. Insatsen då var klart positiv som tvåa. Men inför den starten låg man lite låg från stallet och man menade att Hannibal Face skulle behöva loppet i kroppen. Så formen lär vara ännu bättre idag. Nu var man visserligen struken till en tilltänkt start efter detta, men Hannibal Face ska inte ha behöva tappat form på grund av det och allt känns bra i träningen meddelar man från stallet. Spännande med barfota runt om nu. När vi får 2,50 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

J5 Filippa B.J. är även detta en rejäl individ som besitter kapacitet för att sgerstrida. Hon slutade trea i Sto-SM senast och hon har flera gånger visat upp både bra styrka och snabbhet. Jag är dock inne på att det idag väntar ett tufft lopp vilket gör att jag tar ställning emot.

11 Hannibal Face
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip