Lopp 5 - 2140m auto

13 Howdy Quick är en spännande fyraåring som ikväll gör debut för sin nya tränare Hans Crebas. Hästen kommer med fin form och har tre raka segrar på kontot, i den senaste starten kördes man offensivt och tog över ledningen efter 500m. Därefter hade man inga problem att gå undan till en enkel seger. Även om utgångsläget kunde varit bättre på förhand är jag säker på att Crebas är sugen på att visa upp sitt nyförvärv på bästa sätt på hemmabanan och jag hoppas på ett nytt offensivt upplägg. Howdy Quick besitter både styrka och kunnande som räcker långt i klassen. Ett givet segerbud i loppet och min förstahäst. När vi får 3,15 på fasta marknaden att man vinner loppet så testar jag ett spel.

9 Prosperous S. gjorde debut för sin tränare Björn Goop i den senaste starten och han gjorde det bra direkt, och gick imål på en fin tid som tvåa. Från bricka nio kommer man sitta bra på det i ett andraspår direkt och ska sen räknas in i sgersnacket.

För den som söker ytterligare streck är 6 Nikita Vrijthout intressant, han fick inte helt fritt och hade sparat i Sverigedebuten för två starter sedan. I den senaste starten blev det startgalopp och efter en stor markförlust kom hästen tillbaka bra och klockan stannade på 12,2 sista 1200 metrarna. Ikväll är det bilstart vilket är ett plus och hästen har fartresurser och kunnande som räcker långt här. Ikväll blir det även Ulf Ohlsson i vagnen för första gången vilket är intressant.

7 First In Line E.P är en kantboll med tanke på att det ikväll är årsdebut, men detta är en fyraåring som besitter bra kunnande och har fart som duger bra för klassen. Det blir barfota runt om direkt och man ska inte nonchaleras vid större gardering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

13 Howdy Quick
Lopp 5 - Axevalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,15
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip