Lopp 5 - 2640m auto

I denna avdelning hittar vi i min bok en spelvärd spik. 13 Merrimac S.G. han fick det inte att fungera på ett opassande banunderlag i en V75-final för två starter sedan. Men när Merrimac S.G. återigen fick starta på isbana i den senaste starten så visade denna femåring att formen var intakt och vilken kvalite hästen besitter, han vann loppet överlägset. Distansen ska fungera bra och löser det sig bara någorlunda från bricka tretton ikväll så är man ett givet segerbud. När man är streckad på endast 19% tar jag ställning och spikar. Fasta marknaden erbjuder även 3,55 på att 13 Merrimac S.G. vinner loppet. Jag spelar.

Motbud
5 Torrent d'Ivnerne ser ut att bli favorit, han gjorde debut för tränaren Jorma Särkiniva i den senaste starten, det blev seger direkt. Man körde sig till ledningen med varvet kvar till mål och kunde sen gå undan på lätta ben. Då var det kort distans, nu handlar det om lång distans, men det tror tränaren Jorma Särkiniva inte ska vara några problem när hästen är mer stark än snabb. I mina ögon bör 13 Merrimac S.G. och 5 Torrent d'Ivnerne va jämn spelade, men när strecken ser ut som de gör väljer jag att ta ställning. För den som vill gardera är Torrent d'Ivnerne ett starkt lås att luta sig emot.

11 Man Afraid är en nioåring som är bra för klassen när han fungerar. I den senaste starten stod man för en bra prestation när man från utvändigt om ledaren kunde gå undan till seger. Distansen passar Man Afraid och utan strul i loppet är man med långt framme. Man ska inte nonchaleras vid gardering av loppet.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

13 Merrimac S.G.
Lopp 5 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 3,55
Bolag: LeoVegas

Lycka till med spelen

This is the stats tab
This is the post tip