Lopp 5 - 2140m auto

9 Räser Ulla började karriären lovande och tog två raka segrar. I den senaste starten var det comeback och Räser Ulla fick det inte att stämma och det blev galopp. För två starter sedan visade man bra fart efter ytterligare en startgalopp, då avslutade man sista 1900m via 14,5. Från bricka nio ikväll kan man ta en lugn start och fokusera på att få iväg henne felfritt, väl därefter finns både kunnande och kapacitet som duger bra för loppet.

1 Global Attitude har gjort tre starter för sin tränare Magnus Jakobsson och ikväll är det comeback och årsdebut som gäller. Formen är troligtvis inte toppad inför dagens start, han är kvick iväg bakom bilen och kommer kunna få ett bra lopp. Uppenbarar sig bara luckan tillslut kommer Global Attitude även kunna avsluta rappt.

Skrällen är 2 Runkeeper M.J som i den senaste starten hade en passande uppgift. Då blev man lite väl pigg utvändigt om ledaren och hade inte krafter kvar att utmana över upploppet. Då var man favorit i ett billigt lopp och nu är man helt bortglömd, visserligen är motståndet kanske aningen tuffare men utgångsläget är perfekt. Till dagens start blir det även barfota runt om för första gången i livet, vilket är spännande. Slår detta väl ut får övriga hålla i sig under slutvarvet och till 2låg procent är detta ett måste streck i omgången. När vi även får 2,75 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

2 Runkeeper M.J
Lopp 5 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip