Lopp 5 - 1640m Auto

Ett lopp av låg klass där det inte behöver vara fel att plocka fram den breda penseln och stänga igen loppet om plånboken tillåter, för det känns minst sagt öppet på förhand.

7 N.L.O har gjort två lopp på svensk mark nu och såg klart förbättrad ut senast vid andraplatsen, även om segern aldrig var nära. Travet flöt på ett bättre sätt än vid debuten och han höll klart bra från dödens då. Den insatsen borde räcka långt här och han känns given på kupongen.

4 Eagle Bat låter man optimistiska med på förhand från stall Anders Jenssen. Hon är svår att sätta in i loppet men hon kan öppna snabbt från start och det låter som att man kommer göra ett allvarligt försök att leda hela vägen. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag spel.

2 Slipinge Superb var fin senast när han forcerade sig till ledningen efter halva loppet efter en tuff inledning när han blev hängandes i spåren och kunde sedan hålla undan till en seger. Läget är bra nu och han måste räknas med den insatsen på näthinnan.

3 Deserts Machoman har gjort några bra insatser i Danmark men var blek från ledningen senast. Lyckas han hålla ut 4 Eagle Bat från start så är ledningen mycket värd, men det får inte kosta för mycket.

Jag betalar även för 8 Ready To Go och 9 AL Pacino som har fart som skulle kunna räcka här, även om deras utgångslägen inte är de bästa.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

4 Eagle Bat
Lopp 5 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip