Lopp 5 - 2140 auto

7 Horizon du Gers kommer med två raka segerar i fin stil. Dessutom tillhör man formstallet Robert Bergh som producerar vinnare på löpande band för dagen. Idag kommer man troligtvis ladda iväg direkt ifrån start trotts spår något långt ut på vingen. Hittar man till ledningen ikväll kommer man sälja sig väldigt dyrt. När man erbjuds 2,75 i odds på fasta liret så tvekar inte jag.

10 Tassilo är väldigt svår att räkna på då man bara gjort en start. Den starten vann man förvisso på ett mycket imponerande sätt. Ikväll är det debut hos Peter Untersteiner och jag tror man kommer visa upp denna treåriga hingst i ett väldigt bra skick. Tassilo är en mycket kapabel herre som ska räknas tidigt trotts sin orutin.

9 Apollo Creed är ytterligare en häst ikväll som gör debut för sin nya tränare. I detta fallet är det debut för Björn Goop. Denna treåring står ikväll hårt inne på pengar, men man har visat att man duger gott tidsmässigt. Björn är känd för att ha sina hästar iordning när han startar och därför ska Apollo Creed räknas direkt I sin debut här. Kapacitet finns att runda samtliga.

1 Jacoby Keeper är skrällen i loppet. I Senaste starten fick vi se prov på gott kunnande. Är ojämn och under utveckling men senast spurtade man till en seger via en 11tid sista 600m och med rätt lopp fäller man många tillslut.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

7 Horizon du Gers
Mantorp lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2,75 bet365


This is the stats tab
This is the post tip