Lopp 5 - 2140m Auto

Avdelning två känns som ett klart lurigt lopp vid en första anblick och börjar man gardera på känns det som att man vill markera ganska många hästar på kupongen. Jag har dock klar feeling för att två hästar höjer sig en aning men jag har även hittat en kantboll som ser ut att bli bortglömd och jag försöker låsa loppet på tre hästar.

11 Eagle Hall hade varit borta i ett och ett halvt år innan han årsdebuterade i början av April och med två lopp i kroppen inför den senaste starten visade han sitt kunnande när han trots grovjobb under vägen vann efter en snabb avslutning efter 11,3/800.Läget är såklart besvärligt till den här starten och att Tommy Mäenpää sitter upp den här gången istället för Ulf Ohlsson när det är ett lärlingslopp är såklart ett minus. Han visade dock senast att han tål att göra mycket jobb under vägen och om han har återhämtat sig väl från förra loppet tror jag att chanserna är goda att han rundar det här fältet och får besöka vinnarcirkeln för andra starten i rad.

8 Chestnut Bojje kommer från två sämre starter i tuffa gäng och senast galopperade han dessutom dubbelt. Det är såklart inga plusfaktorer men när hästen fungerar fullt ut håller har han högt kunnande för klassen och till den här starten går han ner i klass igen. Han stod för några riktiga topprestationer som treåring och för tre starter sedan var han tvåa bakom Jacoby Keeper som vi såg så sent som i lördags inom V75, när han var trea bakom bland annat Önas Prince. Nu får vi 2,65 på att man placerar sig topp-3 I loppet, det testar jag.

Skrällen i loppet tycker jag att 14 Eldorado är. Även han har dummat sig med galopper på slutet men precis som Chestnut Bojje är det en bra häst för klassen. Galoppen senast lägger jag inte någon större vikt vid eftersom han blev för het bakom bilen och blev stressad och galopperade. Från ett bakspår borde han kunna hålla sig lugn från start och om det inte strular allt för mycket med positioner tror jag att han kan vara med där framme och hota om segern.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Chestnut Bojje
Lopp 5 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 2,65
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip