Lopp 5 - 1640m auto

6 Grisleprinsen G.L. är en kapabel femåring som tillhör kulltoppen, han lsutade bland annat tvåa i finalen av Svenskt Kallblodsderby bakom stallkamraten Havglimt förra året. I årsdebuten senast ställdes han mot tufft motstånd. Han travade sista 1000m via 23,8 men kunde ändå inte vara med och utmana om segern. Ikväll är det enklare emot och löser det sig bara med positionerna från start så ska Grisleprinsen G.L. ses med goda segerchanser. Förstahäst.

3 Vimse Lars ser ut att bli favorit i loppet. Man han var dock inte som bäst senast och hade svårt att följa med in i sista kurvan. Ikväll har han dock mer passande förutsättningar med spetsläge över kort distans. Normalt sätt är detta en häst som ska räknas tidigt i seger snacket i ett lopp som detta.

Skrällen är 8 Zitor som är en fartfylld individ. I den senaste starten gick det dock inte att känna igen honom och prestationen är bara att lägga åt handlingarna, för detta är en barfotahäst som ikväll återigen ska få tävla med optimal balans. Utgångsläget är inte det bästa men också inbakat i den låga procenten. Distansen däremot är passande och Zitor kan öppna kvickt bakom bilen. Daniel Wäjersten sätter sig i vagnen för första gången vilket är intressant och när ekipaget ser ut att bli näst intill ospelat så är detta en skräll jag vill betala för nu när man gör en del ändringar från senast. När vi får 3,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Zitor
Lopp 5 - Solänget
Spel: Plats
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip