Dagens rek är till Vaggeryd lopp 5 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Au Revoire Font vinner loppet.

Au Revoire Font har gjort tre starter på svensk mark och hon väntar ännu på den första segern. Hon avslutade starkt i vida spår i skymundan senast och kom in som fyra i ett sulkylopp som vanns av Oscar L.A.

Nu kommer Au Revoire Font ut i första starten i monté. Hon tränade under sadel i måndags och det gick jättebra. Ryttaren var väldigt nöjd med hur hon kändes och trodde att det skulle bli en bra montéhäst.

Au Revoire Font är väldigt snabb iväg så kommer hon till spets så tror jag Tova Bengtsson som finns på ryggen kör i ledningen så länge lampan lyser.

Blir det inte ledningen så är Au Revoir Font bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas

Skor på nu istället för barfota runt om som det varit i tidigare starter i Sverige för Au Revoire Font meddelar man från stallet fast det tror jag kommer att fungera bra ändå.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 3 Samiswhoiam som kommer från en seger i montédisciplinen på Visby för två månader sedan.

Nu har Samiswhoiam var struken för en tilltänkt start men det är inget man ska lägga någon vikt vid meddelar man från stallet.

Kan Anna Erixon servera Samiswhoiam ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

I övrigt kan nummer 5 Sarracenia P.R. som var duktig vid vinsten näst senast men hon kom helt fel på det senast vara tänkbar. Det var inte lätt när hon fick tillbringa en stor del av loppet utan rygg ute i tredjespår så hon blev rejält trött på upploppet och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Zebrina Font.

Sarracenia P.R. ska helst inte göra alltför mycket av jobbet på egen hand men kan hon få smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in attacken så kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 1 Upside Down Cake som gjorde en bra insats i den näst senaste starten.

Upside Down Cake travade då en stor del av loppet i rygg på den ledande Enjoy The Life innan han tog sig loss och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. Han öppnade sedan upp en stor lucka ner till övriga motståndare men från kön så kom Quite A Quality med en härlig avslutning och tog ner honom på upploppet till seger så han fick nöja sig med andraplatsen.

Trevligt utgångsläge nu och med en fin resa i den främre träffen så kan Upside Down Cake vara långt framme igen.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Au Revoire Font
Vaggeryd lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 3.10 bet365

This is the stats tab
This is the post tip