Lopp 5 1609m auto.

7 Bat Marke satt fast med sparade krafter i mål i den senaste starten på V75. För två starter sedan stod man för en rapp avslutning från kön. Idag är spåret långt ut på vingen och skulle kunna innebära vingelrisk, men skulle det lösa sig från start är man med och gör upp om segern här. Nu är man dessutom nedstruken ett hack i banan. Skulle de främsta motbuden 1 First Tartar & 2 Solkattens Daizy köra lite mot varandra i början bjuder man in mitt drag Bat Marke i loppet. När man erbjuds fins 5,00 på att Bat Marke vinner loppet så är spelvärdet högt. Normalt odds ska vara 3,60.

2 Solkattens Daizy har fin form för dagen, och har spurtat vasst i de två senaste starterna. I den senaste starten gick sist 700m på 1,13. Idag är man garanterad en bra resa och är en segerkandidat i loppet.

1 First Tartar har inte vunnit lopp ännu, men det kan vara dags idag. Han är mycket kvick från start och även om innerspår i Örebro kan vara en fälla skulle First Tartar kunna hålla upp ledningen ändå. Oavsett är man garanterad ett fint löpningsförlopp och ska inte nonchaleras i dagens start.

7 Bat Marke
Örebro lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 5,00
Bolag: Casumo , LeoVegas , Unibet

This is the stats tab
This is the post tip