Dagens rek är till Solvalla lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att 3 Ghostintheshell vinner loppet.

Ghostintheshell har gjort två starter efter väldigt lång frånvaro så med de loppen innanför västen nu så borde formen vara i antågande.

Det slutade med ett galoppmisslyckande i årsdebuten för Ghostintheshell. I den efterföljande starten stötte hon på för tufft motstånd och hon slutade då sexa i ett lopp som vanns av Golden Tricks.

Ghostintheshell kan lägga iväg bra från början så här tror jag att Rikard N Skoglund har ställt in siktet på ledningen. Skulle hon komma till täten smärtfritt så tror jag hon säljer sig dyrt från den positionen.

Ghostintheshell har travat tre gånger tidigare i ledningen och hon har vunnit samtliga dessa så spets här är en eftertraktad position. Skulle det vara upptaget i ledningen så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Ghostintheshell är ett fyraårigt sto som tränas av Timo Nurmos. Hon har startat 11 gånger tidigare med 4 segrar och ett andrapris som bästa resultat.

Ghostintheshell är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn precis som hon har tävlat i årets båda tidigare starter.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Super Sarah som har vunnit 4 av 9 starter hittills i karriären.

Super Sarah testades barfota runt om senast men det fungerade inte alls för henne då och hon slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Groupie Doll.

Nu slår man på skorna igen på Super Sarah och här har hon blivit nedstruken till innerspår men jag tror att hon kan få problem med att hålla upp ledningen från innerspåret fast skulle det lösa sig så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering.

En annan motståndare till Ghostintheshell är 11 Lovemore som vann i överlägsen stil från ledningen i mitten på maj för tre starter sedan.

Efter det så travade Lovemore i ledningen igen men hon åkte dit kort före mål när Frankenstein Am kom med en vass avslutning så hon fick nöja sig med andrapriset.

Senast så travade Lovemore en stor del av loppet i dödens på den ledande Global At Work och hon rullade då över i galopp i den sista kurvan.

Nu gör Lovemore debut i ny regi för Petri Salmela. Felfri här så kan hon bli att räkna med över upploppet om Mika Forss kan få till en bra styrning.

I övrigt kan 12 Absurd som tog sin senaste seger i september ifjol vara intressant. Hon gick godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Easy Creation i slutet på maj senast.

Här har Absurd fått ett iskallt utgångsläge men Örjan Kihlström som kör hästen åt Roger Walmann har löst sådana här uppgifter förr och stämmer det med löpningsförloppet och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle ha en sämre dag så kan hon ställa till med en överraskning.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Ghostintheshell
Solvalla lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.65 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip