Dagens rek är till Åby lopp 5 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Önas Prince vinner loppet.

Önas Prince tog hand om ledningen och från spets så vann han sedan Vårfavoriten på Solvalla näst senast.

Gången efter det så öppnade Önas Prince fort från ett spår långt ut i banan och i kampen om ledningen så galopperade han sedan in i den första kurvan.

Med den startsnabbheten Önas Prince besitter så tror jag att Per Nordström kan hitta till ledningen här och i ett litet fält så kan han nog få styra och ställa lite som han vill där framme i täten och då tror jag han har god chans att rinna undan till en ny seger.

Skulle det inte bli ledningen för Önas Prince så blir det såklart svårare att vinna loppet.

Önas Prince går bra in ryggar med så skulle någon vara Snabbare än honom den första biten så kanske det kan bli ett lopp i vinnarhålet istället och då kan han få chansen via open stretchen.

Önas Prince har tränat på väldigt bra efter det senaste loppet. Inga ändringar är aktuella så han kommer att tävla precis som senast meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara 3 Billions som satt långt bak och han gick sedan en godkänd avslutning till femteplatsen bakom Hell Bent For Am i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen.

Nu är det sprinterdistans och Adrian Kolgjini provar nog mot ledningen med Billions men jag tror han får svårt att hålla ut Önas Prince fast skulle han lyckas så stiger hans chanser.

Billions har inte vunnit sedan tävlingsdebuten ifjol men får han ett passande lopp så kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till min vinnare är 4 Balsamine Font som vann direkt i första starten för Björn Goop näst senast.

Gången efter det så var även Balsamine Font ute i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Där galopperade hon dock i början på upploppet. Kan hon hålla ihop aktionen nu så kan hon vara långt framme.

I övrigt kan 2 Wild West Diamant som gjorde första starten sedan september senast vara intressant.

Wild West Diamant fick då trava utvändigt om den ledande Furies Rain och han gjorde det bra men han fick aldrig tag i ledaren så han fick nöja sig med andrapriset.

Med lopp i kroppen nu så kan Wild West Diamant vara förbättrad nu och kan Robin Bakker servera honom en fin löpning så kan duga en bit mot det här motståndet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Önas Prince
Åby lopp 5
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip