Lopp 6 - 2140m auto

1 Natorp Bo fick ge sig i spurten mot 9 Charliebrown Effe senast på Axevalla, men från tränare håll kom det inte som någon överraskning att inte toppformen satt där. Det hade gått långt mellan starterna då. Men nu kommer man med lopp i kroppen och är dessutom startsnabb. Från bricka ett är man garanterad ett bra lopp och oavsett om det blir ledningen eller i rygg så kommer luckan att uppstå och till 13% vill jag varna för honom. När vi får 2,10 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

8 Karat River är en rejäl häst för Silverdivisionen där han allt som oftast är långt framme när loppen ska avgöras. För två starter sedan var han dock inte som bäst, men kunde trots allt vara trea i mål på ren kapacitet. Men senast studsade Karat River tillbaka och vann på Axevalla. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand men utgångsläget är såklart ett minus. Men med lite klaff längs vägen är återigen Karat River långt framme när dagens lopp ska avgöras.

9 Charliebrown Effe vann på bra sätt senast efter att ha gått ett rejält slutvarv. Detta är en rejäl individ som lever på sin styrka och blir det bara lite fart på loppet från start kommer hans avslutning återigen att bli tung att stå emot den sista biten.

1 Natorp Bo
Lopp 6 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip