Lopp 6 - 2140m Auto

12 Joker of Steel var fantastisk fin i årsdebuten där han vann mycket enkelt. Precis som nu hade han ett besvärligt utgångsläge men han lyckades hitta ett bra slagläge i andraspår och när han väl gav sig i väg med 400 meter till mål bet det riktigt bra ute i spåren och han vann åkandes efter en snabb avslutning. Motståndet hårdnar till den här starten men med tanke på det fina formintrycket senast är det en bra chans till ytterligare en seger trots det besvärliga läget.

1 Trix for Free är snabb från start och lyckas han hålla upp innerspåret blir han inte lätt att besegra från ledningen. Senast var han inte alls på topp och såg seg ut loppet igenom och tappade mycket till slut men det var fel förutsättningar den gången och han kommer säkerligen vara bättre den här gången om han får trava i ledningen. När man får 2,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

6 Global Bergkamp är en talangfull fyraåring som gjorde flera bra prestationer under fjolåret. Senast gjorde han comeback efter en längre frånvaro och han spurt i årsdebuten var mycket bra och med rätt resa kan han spurta ner samtliga här.

8 Happy Few är en Ready Cash avkomma som besitter ett högt kunnande. Det är väl ingen häst som radar upp segrar men han gör alltid ett gott dagsverke och att han är anmäld med barfotabalans för första gången i karriären känns klart intressant om så blir fallet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

1 Trix for Free
Lopp 6 - Halmstad
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip