Lopp 6 - 2140m volt

1 Castle Racha är mitt förstastreck i ett öppet lopp på förhand. Detta är en individ som stått för flera starka prestationer mot bra hästar på slutet. Han har bland annat varit ute i lopp som vunnits av Incase Of Fire och Mustang Racer som båda kvalade in till E3-finalen. Han kan öppna okej i voltstart och även om det kanske inte räcker till att hålla upp ledningen så bör han kunna hitta ut i en vettig position ändå. Han tål att göra en del jobb på egen hand och med minsta klaff under vägen kan första segern komma idag.

10 Wilda Knight höll starkt utanpå White Walker i den senaste starten och för två starter sedan galopperade hon med segerchans in på upploppet. Till endast 12% är hon ett givet streck på min kupong. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

4 Secret Celebration Slutade oplacerad senast men sprang ett snabbt slutvarv och möter lite enklare motstånd idag. Det är dessutom anmält barfota runt om vilket är spännande. Ska inte nonchaleras idag.

3 Blue Jay besitter bra kunnande och talang men samtidigt är hon knepig och inte helt att lita på. I den senaste starten visade hon både fart och form efter sin galopp dryga varvet kvar till mål. Är hon felfri idag finns det läge på ledningen och då blir hon att räkna med.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

10 Wilda Knight
Lopp 6 - Bollnäs
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip