Lopp 6 - 1640m auto

11 Tycoon Broline är en osäker individ men skulle han trava hela loppet ikväll är han överlägsen kapacitetsmässigt i loppet. Han har galopperat i 11 av sina 15 starter i livet. Bakspår är dock en fördel för honom då kusk och tränare Björn Goop kan ta det lugnt från start. Ikväll är det andra starten efter vila och jag räknar med att Björn slipat en hel del på Tycoon Broline under uppehållet. Kanske är det dags att ge resultat. När vi får hela 3,75 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

6 Brandy Flame presterar något ojäm och har inte varit som bäst på slutet. Men ikväll är förutsättningarna passande. Han är kvick iväg från start och med framspår över kort distans lär man ladda iväg vad som går från start. I årsdebuten vann man på bra sätt från ledningen och med en liknande insats ikväll här är han hästen att slå för övriga.

Nämner även 5 Go All Night kan en hel del och är mer stabil i sina prestationer än de två ovan nämnda. Han besitter en vass avslutning och hittar man ner i ett vettig utgångsläge från bricka fem kommer han kunna passera många över upploppet. Vart klart bra som trea senast och ska inte nonchaleras här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Tycoon Broline
Lopp 6 - Mantorp
Spel: Vinnare
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka 3

This is the stats tab
This is the post tip