Lopp 6 - 2140m auto

13 Love No Pain vann trots en resa utvändigt ledaren i den senaste starten och har en avslutning som ingen kan mäta sig med av konkurrenterna ikväll. Skulle det bli lite körning på loppet kommer Love No Pain dra fördel av detta och hittar även kusken Elias Strandberg de rätta ryggarna längs vägen i detta ungdomslopp kommer man vara tuff att stå emot över Rommes upplopp. Formen är på topp och i ett öppet lopp blir detta min förstahäst. När vi får 3,50 på fasta marknaden att man vinner loppet så testar jag spel.

Lyfter även fram 11 Beauty Wind som nu har årsdebuten avklarad och starten gick man dessutom i mål med sparade krafter. Jag förväntar mig en förbättrad Beauty Wind idag och med Mats E Djuse i sulkyn som måste ses som en av de bästa kuskarna i loppet ska man räknas tidigt i loppet.

Skrällen är 8 Qeen Roc som stod för en positiv årsdebut i den senaste starten när man satte nosen förs över mållinjen. Qeen Roc är ett femårigt sto som besitter bra kapacitet för klassen och nu med lopp i kroppen bör man vara ytterligare förbättrad. Man har fått ett tufft utgångsläge men hittar kusken Magnus A Djuse ner i ett vettigt slagläge ska man inte nonchaleras här. Tränaren Joakim Elfving tror på en bra prestation och meddelar även att Qeen Roc är bra för klassen.

2 Harvard Student har kusken Victor Rosleff vunnit med tidigare och ikväll åker den amerikanska vagnen på. Man kan öppna okej och skulle från ett bra utgångsläge kunna blanda sig i striden om ledningen från början. Oavsett är man garanterad ett fint lopp och även om man inte såg som bäst ut senast är detta en femåring som inte kan nonchaleras.

Nämner även 1 Ailihphilia som gjorde det bra på barfotabalansen senast när man avslutade mycket rappt. Det blir samma balans idag och från ett fint utgångsläge kommer man få ett bra lopp och skulle luckan sen uppenbara sig när det närmar sig mål kommer man passera många konkurrenter.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

13 Love No Pain
Lopp 6 - Romme
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip