Lopp 6 - 2140m volt

3 Jazmine B.R. gör ikväll en spännande debut på Svensk mark. Detta är ett fyraårigt sto som hittills visat väldigt bra inställning och kunnande. Läget är bra och hon kan öppna bra, vilket gör henne till den troliga ledaren av loppet. Jazmine B.R. är både stark och snabb och väl i ledningen är detta hästen att slå för övriga. Formen är bra, för två starter sedan satt man fast bakom ledaren och i den senaste starten vann man säkert. När vi får 3,50 på att man vinner loppet så testar jag att spela.

Skrällen är 4 Strangerinthenight som har visat bra kunnande och även om resultatraden inte ser lovande ut så besitter Strangerinthenight höga toppar. Ikväll är det debut för tränaren Daniel Wäjersten, vilket känns spännande. Har ett okej utgångsläge för att komma iväg stabilt och skulle det klaffa med positionerna längs vägen är detta en tänkbar skräll jag vill betala för.

Plockar även med 6 Global Brexit som var ute i ett tufft StoChampionatskval i den senaste starten, då räckte man inte riktigt till. Men ikväll är motståndet enklare och det är anmält barfota runt om igen, vilket är ett plus. Kommer blanda sig i segerstriden här med en normal prestation.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Jazmine B.R.
Lopp 6 - Östersund
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip