Lopp 6 - 2140m auto

1 Ninepoints Coolman kommer till dagens start med formen i antågande. I den senaste starten avslutade man bra via 13,5 sista 800m. Man är även kvick iväg från start och kommer utmana om att hålla upp innerspåret initialt. Det har blivit en del galopper emellanåt för denna femåring men håller man sig till rätt gångart loppet igenom ikväll är man ett segerbud här. Men det är givet att gardera.

Även 3 Stens Remind kommer med fin form till dagens start. Man har en färsk seger i bagaget från det senaste framträdandet, då vann man ifrån ledningen och säkerligen har kusken Ove Berglind siktet inställt på samma scenario ikväll. För två starter sedan gjorde man också ett bra lopp men fick ett tufft slutvarv i tredjespår men höll ändå starkt till andraplatsen. Nu blir det lättning i balansen, vilket är spännande. Stens Remind är med och utmanar om segern pånytt.

Skrällen är 5 Campagne De Press som har varit bra under en längre tid utan att fått någon riktig utdelning. I den senaste starten höll man mycket bra som tvåa bakom Solkattens Shirazi. Från stallet är tongångarna optimistiska och man tror på en ny bra insats av Campagne De Press. Han kan öppna kvickt och ses som en av flera som skulle kunna nå ledningen i loppet. Lyckas man komma dit är såklart mycket vunnet men man är inte beroende av den positionen för att vinna. I ett på förhand öppet lopp känns det givet att betala för denna valack, vi får även 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet. Där testar jag ett spel.

8 Pelas Orthos har fått ett tufft utgångsläge på förhand, men detta är ytterligare en startsnabb häst som är med i loppet. Det är inte helt otänkbart att man kan skulle kunna nå ledningen trots allt. I ledningen är man alltjämt obesegrad på två försök vilket gör det angeläget att försöka nå den positionen trots det tuffa utgångsläget. I den senaste starten presterade man dock inte på topp, men det meddelar tränaren Rikard Lindh berodde på att Pelas Orthos slog sig på framknäna. Man är även optimistiska inför kvällens start och tror på en bra prestation.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Campagne De Press
Lopp 6 - Romme
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip