Lopp 6 - 2640m auto

6 Zagor Roc är en intressant italienare som ikväll gör debut för tränaren David Persson. Hästen har varit lite ojämn i sina prestationer i Italien, vinster har varvats med galopper. Nu har Zagor Roc fått gå ett bra banjobb ihop med Vagabond Bi inför kvällens start och det låter bra från stallet. Trots att man är svårbedömd är detta min förstahäst i loppet och när vi får 2,50 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

10 Worrywart gillar jag vad jag såg utav senast i sin årsdebut, man blev något pigg under vägens gång men spänsten i aktionen var tilltalande. Nu har man fått ett bakspår vilket kan gynna denna sjuåring. Det blir barfota fram denna gång vilket är ett plus och distansen är inga problem. Ska räknas tidigt.

13 Bara du Chene kommer till kvällens start med tre raka segrar i bagaget och formen är på topp. Distansen är heller inget problem då de två senaste segrarna är tagna över just 2600m. Utgångsläget kunde varit bättre men löser det sig bara någorlunda med positionerna härifrån är man ett segerbud i loppet.

2 Kondor Dream har ett fint kunnande när han tävlar fullt ut. Han är kvick iväg från start och min tidiga ledare av loppet, frågan är vilken taktik man väljer ikväll över den längre distansen. I den senaste starten gjorde man det bra som trea. Ska inte nonchaleras.

Nämner även 15 Monark Amok som gillar distansen men har lite problem med aktionen emellanåt. Håller man sig till rätt gångart hela loppet ikväll är man med och gör upp om en framskjuten placering.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Zagor Roc
Lopp 6 - Färjestad
Spel: Vinnare
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip