Lopp 6 - 3140m Volt

9 Marvellous Tooma har kapacitet så att det räcker och blir över för den här typen av lopp men saknar form för dagen. Det är en häst som var trea bakom Hail Mary i Margaretas tidiga unghästserie under fjolåret och det finns en enorm kapacitet i den här hästen. Nu möter han enklare hästar än vad han gjort på slutet och om han hade hade varit i full form tror jag det här hade varit en toppchans. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

1 Samson inledde förtroendeingivande i sin nya regi med två raka segrar och det ser ut som att Robert Bergh har fått den här hästen i ordning på ett bra sätt. Det har dock strulat med galopper i de två senaste starterna och även om han sköter sig den här gången så är det tuffa hästar på tillägg och han har tjänat minst pengar i loppet. Jag blir inte ett dugg förvånad om han vinner loppet från ledningen men det är inget man kan begära.

4 Cruise är en häst som jag alltid har hållit högt men precis som med Marvellous Tooma har det inte alls fungerat på slutet och efter förra loppet fick han t.om. startförbud. vi får anta att hästen är i bättre författning nu och jag väntar på att det ska lossna för Cruise igen.

Vi fortsätter på den inslagna vägen med hästar som besitter hög kapacitet men som inte får det att fungera och jag pratar om 8 Ad Hoc som har dummat sig mycket med galopper. Jag minns dock insatserna under hösten i fjol och hoppas att han kan prestera bättre nu.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Marvellous Tooma
Lopp 6 - Rommen
Spel: Plats
Odds: 2,00
Bolag: bet365

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip