Dagens rek är till Solvalla lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 AmazingSurpriseNO är topp tre i loppet.

AmazingSurpriseNO är ett femårigt sto som tidigare var i Norge hos Kjetil Helgestad. Hon gjorde en bra debut i ny regi för Anna-Karin Rundqvist i ett V86 lopp på Solvalla senast.

AmazingSurpriseNO slog då på en galopp in i första kurvan och tappade position och 20-talet meter innan hon ställde sig och sedan så blev det en invändig löpning men när hon tog sig loss på den sista bortre långsidan så kom hon med en mycket vass avslutning och var då först i mål.

Här har AmazingSurpriseNO ett spår lite långt ut men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten med liknande spurt som senast men om det inte räcker hela vägen till seger så borde hon kunna nypa en av de tre främsta placeringarna i loppet.

AmazingSurpriseNO har gjort 16 starter hittills i karriären. Två vinster har det blivit men hon har även varit topp tre i 38 % av loppen så kan hon hålla ordning på benen här och om det löser sig med positionerna så tror jag hon är långt framme på nytt.

AmazingSurpriseNO gick med skor vid vinsten senast och hon är anmäld så igen.

Den värsta motståndare till AmazingSurpriseNO anser jag vara nummer 4 Xanthis Daiquiri som gick en hygglig avslutning till andraplatsen bakom en överlägsen Frodo S. senast.

Från ett trevligt utgångsläge här så kan Xanthis Daiquiri få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara med och utmana om en framskjuten placering här.

Xanthis Daiquiri kommer troligen att tävla barfota runt om för första gången nu och det kan ge en god effekt.

I övrigt kan nummer 5 Ready Doc som tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så höll han bra men han fick ge sig med knapp marginal när Starbec's A. To Z. tog sig förbi ha vissa möjligheter.

Kan Ready Doc komma till spets på nytt och få trolla bort en del av loppet i täten så kan det räcka en bit men jag tror mer på AmazingSurpriseNO här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 AmazingSurpriseNO
Solvalla lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.95 Unibet , 888sport , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip