Dagens rek är till Bergsåker lopp 6 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Angle Of Attack vinner loppet.

Angle Of Attack har gjort bra insatser på fransk mark under vintern. Senast så gjorde han en positiv avslutning från tredje invändigt till seger.

Angle Of Attack är väldigt startsnabb så här tror jag det blir full laddning från start för att komma till spets och från den positionen så tror jag han blir svårstoppad om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Per Lennartsson kör Angle Of Attack åt Robert Bergh här. Han har kört hästen två gånger tidigare men det vara längesedan nu.

På svensk mark så har Angle Of Attack tagit 16 av sina 19 tidigare vinster från ledningen så det vore önskvärt om han kom till spets utan att behöva offra alltför mycket kraft.

Angle Of Attack kommer troligen att tävla barfota runt om samt i en hybridvagn meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Bucks To Burn som kommer från två starter nere i Frankrike där det blev en tredjeplats som bäst.

Bucks To Burn är kvick ut och skulle han lyckas ta emot Angle Of Attack och nummer 3 Magnifik Brodde som också kan öppna fort i startögonblicket så är mycket vunnet och då kanske Ulf Ohlsson som kör hästen för första gången vill köra i ledningen och då kan det räcka långt här.

Skulle inte bli ledningen borde Bucks To Burn kunna få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara med och utmana om en fin placering.

Bucks To Burn kommer troligen att tävla barfota runt om samt med ett norskt huvudlag och den här gången blir det jänkarvagn och det hade han inte i Frankrike.

I övrigt kan nummer 3 Magnifik Brodde som vann lätt i ett billigt lopp från ledningen näst senast vara aktuell.

Gången efter det så travade Magnifik Brodde utvändigt om den ledande och vinnande Coogan i ett V75 lopp på Bergsåker och han höll okej till fjärdeplatsen då.

Magnifik Brodde kan öppna fort och tar han sig förbi invändiga hästar så tror jag han vill ha ryggen på Angle Of Attack men skulle han sedan få en lucka så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Angle Of Attack
Bergsåker lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip