Lopp 6 - 2140m volt

6 Arragon kommer till dagens start med fin form, denna elvaåring kommer med två bra prestationer i ryggen. Torbjörn Jansson som är känd för att vara en skicklig kallblodskusk körde Arragon för första gången senast, nu blir det andra starten tillsammans vilket jag tycker är ett plus. Kommer man iväg okej från start och hittar en vettig position kommer detta ekipaget vara med och göra upp om segern här. När fasta marknaden erbjuder 2,10 på att man ska placera sig topp-3 i loppet så spelar jag.

1 Bäcklös Tamlin har tidigare tränats av Wiktor Kylin-Blom via ett leasingupplägg men ikväll ska han nu göra debut för Daniel Redén. Såklart intressant med miljöombytet men även intressant att Ulf Ohlsson ska köra denna sexåring för första gången ikväll. Bäcklös Tamlin besitter höga toppar och har Daniel Redén lyckats pricka en av hans toppar till kvällen så kommer man vara segeraktuell ikväll. Kvick iväg och min tidiga ledare i loppet.

4 Vollanfaks är en tioåring med hög kapacitet som nu fått ett lopp i kroppen efter vila. Man har ett passande utgångsläge i och med att man är kvick iväg från start. Kommer vara ikapp starthästarna tidigt och införskaffa sig ett fint slagläge inför slutvarvet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel finns tipsen i bloggen.

6 Arragon
Lopp 6 - Romme
Spel: Plats
Odds: 2,10
Bolag: bet365

Lycka till med spelet ikväll

This is the stats tab
This is the post tip