Dagens rek är till Halmstad lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Call The Shots är topp tre i loppet.

Call The Shots travade i spets senast och höll rätt bra men hon fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Gooner.

Här är motståndet överkomligt så jag tror att Call The Shots laddas mot täten igen och kan hon komma till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge och då tror jag på god chans att hon är sämst trea i mål.

Call The Shots har bara en seger på 14 starter så här långt men hon har varit topp tre i 57 % av loppen.

Den korta distansen är passande för Call The Shots och kan Markus Waldmüller få till en bra styrning så tror jag hon är med och gör upp om segern här.

Den värsta motståndaren till Call The Shots anser jag vara nummer 3 Sephora som har gjort två starter för Håkan K Persson.

Det blev vinst i debuten för Sephora då hon tog ledningen men släppte och hon avgjorde sedan till en knapp seger.

Gången efter det så räckte Sephora inte riktigt till i ett V75 lopp i början av året men efter den starten så har hon blivit behandlad.

Det blir troligen helstängt huvudlag och jänkarvagn nu så från ett trevligt utgångsläge här så kan Sephora få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det räcka en bit här.

En annan motståndare till Call The Shots är nummer 1 Chip Chop Koea som gav sig den sista biten från ledningen i comebacken senast.

Med lopp i kroppen nu så kan Chip Chop Koea vara bättre till den här starten fast jag tror inte att det blir ledningen den här gången men det kan bli en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan det bli en framskjuten placering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Call The Shots
Halmstad lopp 6
Spel: Plats
Odds: 1.80 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip