Lopp 6 - 2140m auto

9 Don’t Be So Shy gjorde det bra i senaste starten, han fick en tuff resa men visade fin löpskalle när han kämpade hela vägen till en fin andraplats. Förhoppningsvis går denna fyraåring fram ytterligare i både form och utveckling till dagens start. Idag har man spår nio med rygg på startsnabba hästar och kommer sitta i en bra position direkt från start. Till 19% som man är spelad på i nuläget tycker jag spelvärdet är högt och blir min föstahäst i loppet. När fasta marknaden erbjuder 4,25 på att man ska vinna loppet så spelar jag.

3 Lovemelikeyoudo kommer med en överlägsen seger i bagaget till dagens start, det var karriärens första seger. Detta är en sexåring som agerat ojämnt på slutet men skulle man hitta till ledningen här ikväll och man göra om samma prestation som i den senaste starten blir man tuff för övriga att plocka ner. Min tidiga ledare av loppet.

4 Evolution On Track kommer även han med en seger i bagaget från senaste starten, man stod för en bra insats och avslutade 12,4 sista 800m i kön i fin stil. Skulle det bli tempo på loppet ikväll skulle det gynna Evolution On Track då han besitter en fin avslutning. Ska inte nonchaleras här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 Don’t Be So Shy
Lopp 6 - Halmstad
Spel: Vinnare
Odds: 4,25
Bolag: LeoVegas

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip