Dagens rek är till Gävle lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Ebony Boko vinner loppet.

Ebony Boko var sjuk när han var ute och startade på Gävle i våras. Han gjorde sedan comeback på Solvalla för en tid sedan.

Ebony Boko blixtrade då till ledningen och han släppte sedan till Ural. Han hängde sedan med klart bra som tvåa bakom denne.

Med det loppet i kroppen nu så kan Ebony Boko vara klart förbättrad till den här starten. Han är väldigt startsnabb och över den här korta distansen tror jag inte att han är intresserad att släppa om han skulle lyckas svara ut startkatapulten M.T.Insider och då blir han inte lätt att plocka ner över den väldigt korta distansen.

Ebony Boko är en nioårig valack som tränas av Jörgen Westholm. Han trivs väldigt bra i ledningen så det är en position som är att föredra.

Ebony Boko är anmäld barfota runt om och i en jänkarvagn precis som han tävlade senast.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 M.T.Insider som inte var långtifrån att ta hem segern i Arvikas Jubileumspokal från ledningen men Baron Gift tog ner honom kort före mål näst senast.

Gången efter det så travade M.T.Insider på nytt i ledningen och han fick då utstå en hel del massage av Giant Shadow på utsidan och han orkade inte riktigt hela vägen och han kom då in som fyra i ett lopp där Maze Runner drog det längsta strået.

M.T.Insider är väldigt startsnabb och kommer han till täten så körs han nog i den positionen så länge lampan lyser fast jag tror han får svårt att ta en hel längd på min vinnare och blir det inte spets så blir det tuffare att vinna loppet.

I övrigt kan nummer 8 Rose Run Sydney som vann på ett bra vis i Östersund för tre starter sedan vara intressant.

Rose Run Sydney tog då ner den ledande Adi Gallia på ett bra vis från dödens. Gången efter det så travade hon i ledningen i ett litet fält på Halmstad men hon orkade inte hela vägen och kom in som trea bakom Ultra Bright som vann det loppet.

Senast var Rose Run Sydney ute i Gulddivisionen på Bollnäs. Hon hade då bakspår och fick ett lopp i vinnarhålet och sedan så fick hon luckan på upploppet men hon tog inte så mycket så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Dreammoko.

Täta starter nu är ett plus för Rose Run Sydney men spåret nu är mindre bra fast hon är snabb iväg och hittar Örjan Kihlström en vettig position så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Ebony Boko
Gävle lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 3.80 bet365

This is the stats tab
This is the post tip