Dagens rek är till Åby lopp 6 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Gizmo De Veluwe vinner loppet.

Gizmo De Veluwe har gjort det bra i två starter efter väldigt lång frånvaro. Näst senast så hängde han med fint till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Electrical Storm.

Gången efter det så plockade Gizmo De Veluwe ner sitt motstånd på ett bra vis till seger från utvändig position.

Här tror jag att Henriette Larsen som kör Gizmo De Veluwe kan få ta över ledningen i ett tidigt skede av nummer 5 Wisdom Teacher som är kvick iväg och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen här.

Gizmo De Veluwe är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas så ledningen är inget måste även om det skulle underlätta.

Admir Zukanovic som tränar Gizmo De Veluwe har väldigt fin form på stallet. Inga ändringar är aktuella så det blir svensk jänkarvagn och ett helstängt huvudlag med hål i meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 That’s Art som kan öppna bra men innerspåret på Åby är inte det bästa och utifrån finns det startsnabba hästar i nummer 2 Tournado Dream och nummer 5 Wisdom Teacher så det kan bli tufft för Johan Untersteiner att hålla upp ledningen.

Skulle That’s Art lyckas tråckla sig loss från innerspåret i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Skor på är dock ingen fördel för That’s Art för han känns klart vassare på barfotabalansen.

En annan motståndare till Gizmo De Veluwe är nummer 10 Asger Molar som avgjorde på ett bra vis till seger senast.

Asger Molar är tuff och tål att göra en del grovjobb på egen hand men jag tror han får svårt att plocka ner min vinnare så han får ses främst som ett platsbud.

6 Gizmo De Veluwe
Åby lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip