Dagens rek är till Mantorp lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Nesta Bob vinner loppet.

Nesta Bob har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och han gick sedan undan till en säker seger från den positionen näst senast.

Senast så galopperade Nesta Bob i en trång situation så den starten kan vi glömma. Kan Emilia Leo som kör hästen hitta ner i en vettig position nu och få gå med en bra rygg under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och då tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Nesta Bob har ett spår lite långt ut nu och han är ingen blixt iväg så det finns en viss risk att han blir hängandes en bit men om det löser sig med positionerna så har han en bra avslutning och då kan det räcka långt här.

Stefan P Pettersson har bra form på stallet. Inga ändringar är aktuella för Nesta Bob till den här starten.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 2 Fredric Palema som kördes tufft senast av Åke Svanstedt och det kostade mycket kraft att komma till ledningen i mitten av loppet då så han stumnade och fick nöja sig med sjätteplatsen bakom vinnande Artegna Jet.

Med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen här så tror jag på tidig ledning för Fredric Palema och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han skulle få bestämma lite som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit här men han är klart bättre barfota så att det är skor på nu är ingen fördel.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 The Muffin Man men han är inte att lita på och har galopperat bort sig i de två senaste loppen.

Kan Johan Untersteiner få runt The Muffin Man i rätt gångart så har han kapacitet att kunna blanda sig i segerstriden här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Nesta Bob
Mantorp lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 6.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip