Lopp 6 - 1640m auto

10 Rackham är en individ som jag gillar. Han hade dock inte sitt bästa år ifjol men nu har tränaren Christoffer Erikssons kunnat slipa och utveckla sin sköntravare under vintern. Han ska enligt rapporter vara väl förberedd inför kvällens årsdebut och är han bra det ska Rackham ses med bra segerchans direkt. Detta är en individ som jag är inne på kommer få ett spännande 2023 och jag tippar honom etta ikväll direkt.

5 Heart of Steel var inte hundra förberedd inför gulddivisionen i Halmstad senast. Han hängde med okej som sexa i en snabb avslutning och nu med lopp i kroppen kommer han vara bättre ikväll. Heart of Steel är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge är det full laddning från start som gäller. Kommer man hela vägen till spets är sen Heart of Steel hästen att slå.

Vill även lyfta fram 2 Tabasco C.D som mitt spel i loppet. Detta är ocksp en individ som är kvick iväg från start och som är vass på speed. Med tanke på att vi är på just Åby ikväll vore rygg på ledaren optimalt för Tabasco C.D. Oavsett hur loppet sen blir kört så kommer Tabasco C.D. få ett passande lopp. När vi får 2,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Lopp 6 - Åby
Tabasco C.D.
Spel: Plats
Odds: 2,00

This is the stats tab
This is the post tip