Dagens rek är till Färjestad lopp 6 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Thai Explosive vinner loppet.

I den senaste starten så fick Thai Explosive en dryg inledning på loppet innan han kom till ledningen efter 900 meter senast och från den positionen så höll han sedan godkänt till andraplatsen bakom vinnande Erik K.

Thai Explosive kan öppna rätt bra men det är inte säkert att det blir någon ledning nu då även nummer 1 Livi Money Maker kan lägga iväg bra den första biten fast oavsett så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då göra sig gällande på nytt.

Thai Explosive kommer att tävla barfota fram samt med ett helstängt huvudlag och i en vanlig vagn, säger Kim Pedersen.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Livi Money Maker som kördes till ledningen efter ett halvvarv senast och stack sedan undan till en säker seger via 15,5 sista 800 meterna.

Livi Money Maker är snabb ut och om Per Nilsson som kör hästen vill köra i ledningen så kan han leda loppet länge om han skulle få trolla bort en del av loppet i täten men jag tror att min vinnare är starkare över upploppet.

Eventuellt barfota fram för första gången på Livi Money Maker kan dock ha en bra effekt.

En annan motståndare till Thai Explosive är nummer 11 Solitary Champ som galopperade i ett tidigt skede senast men gick sedan en godkänd upphämtning.

Kan Solitary Champ hålla sig i rätt gångart den här gången och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Thai Explosive
Färjestad lopp 6
Spel: Vinnare
Odds: 1.70 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip