Lopp 7 - 2140m auto

9 Adam Orden är berättigad favorit i loppet. Han hade två raka segrar innan han galopperade bort sig i den senaste starten. För två starter sedan vann man enkelt via 11,2 sista 800m från ledningen. På pappret är loppet något skiktat och Adam Orden är hästen med bäst kapacitet på förhand. Dock gör galoppen senast att man inte kan gå på honom rakt ut som favorit. Andreas Lövdal ska köra hästen för första gången, men det ska inte ses sömn ett minus i detta sammanhang då det är ett lärlingslopp. Noterbart är även att Andreas Lövdal känner främsta motbudet No Pressure väl, då han kört honom i de fyra senaste starterna.

6 No Pressure gör ikväll sin femte starten för Philip di Luca. I den senaste starten vann hann enkelt. Det var då ett enklare P22-lopp och prestationen är kanske inget som säger så mycket, men extra växlarna brukades aldrig och femåringen hade krafter kvar trots att han fick göra jobbet ute i spåren. Han kan öppna bra och skulle han ta sig till ledningen ikväll ska han ses som ett segerbud i loppet.

Skrällen är 10 Plato At Work som i den senaste starten tappade massa meter med 500m kvar till mål då han bröt ut i banan. Men upphämtningen var bra och mersmakande. För två starter sedan vann han på rejält sätt från dödens efter att blivit hängandes i tredjespår en bit. Formen är på topp och skulle det stämma med positionerna under slutrundan ikväll är detta en skräll jag gärna betalar för till 5%. Vi får även 2,75 på att han placerar sig topp-3, det testar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

10 Plato At Work
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip