Lopp 7 - 2140m auto

12 Aquarius Face Är en bra häst som har gjort flera fina prestationer under 2021 utan att få ut den rätta utdelningen. Under Elitloppshelgen höll han bra som trea efter ett tufft upplägg från dödens. För två starter sedan blev det galopp i E3 uttagningarna, det på grund av att upplägget blev för tufft. I den senaste starten var man återigen i fint slag och stod för en bra avslutnign. Känslan är att formen är bra och att man ikväll möter något enklare motstånd än man är van vid. Skulle det bara lösa sig någorlunda från bakspåret så är Aquarius Face tillräckligt bra för att vinna ikväll. När vi får 2,15 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

10 Kentucky River var ohotad från ledningen senast via 1.13 sista 1000m. Han klev iväg bra då från bricka åtta bakom bilen och hittade hela vägen till ledningen. Med en liknande prestation ikväll är man med och utmanar på nytt om segern. Ikväll är det dock bakspår vilket är ett minus, eftersom hans segrar har kommit från ledningen. Annan uppgift väntar ikväll, men ändå ett givet streck på kupongen.

2 Global Company har en intressant uppgift framför sig ikväll med perfekt utgångsläge och dessutom barfota runt om för första gången i livet. Hittills i livet har det på tre starter blivit lika många pallplaceringar. Enligt tränaren är detta en häst som kommer allt mer. Formen är bra och han ska inte nonchaleras ikväll.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Aquarius Face
Lopp 7 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 2,15
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip