Lopp 7 - 2640m auto

Här hittar vi omgångens ide, 2 Rackham. Han var trea i Paralympiatravet för fyra starter sedan och senast gjorde han jobbet utvändigt om ledande Admiral As. Det som var anmärkningsvärt då var att Rackham såg lite “för” välmående ut den dagen och nu med den genomköraren är jag inne på att Rackham nu en start senare är redo för en topprestation. Nu är dessutom både utgångsläge och distans passande för Rackham och för mig är spelvärdet bra när vi får 3,15 på att han vinner loppet.

Motbud
Efter ett par galopper gick 7 Revelation äntligen felfritt senast och då gjorde han det också klart bra efter ett slutvarv i tredjespår över opassande distans. Den längre distansen idag ses därför som ett plus och håller han bara reda på benen, även denna gång kommer hans styrka komma väl till pass idag.

Nämner även 8 Kentucky River som kanske stod för Elitloppshelgens vassaste prestationer när han vandrade utvändigt Imperatur Am i tre varv i Harper Hanovers lopp. Han plockade dessutom ned ledaren men fick ge sig kort före mål av Eric The Eel. Nu gör Kentucky River första framträdandet efter den insatsen och utgångsläget blev vad det blev. Men distansen är ett plus och med lite klaff ska kan han inte nonchaleras vid gardering.

2 Rackham
Lopp 7 - Axevalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,15
Bolag: Unibet
This is the stats tab
This is the post tip