Lopp 7 - 1700m volt

7 Helacs Theluji kommer till kvällens start med bra form även om han fick ge sig från ledningen i den senaste starten. För två starter gick man i mål med sparade krafter som två efter att man aldrig fått fritt över upploppet. Ikväll har man ett spännande springspår över kort distans, Helacs Theluji är kvick iväg från start och hittar man till ledningen är detta hästen att slå.

Skrällen i loppet är 3 Arndons Avenue som står intressant till på pengar och har fått ett bra utgångsläge. Hästen blev behandlad efter förra starten och har tränat på bra efter det. Noterbart är även att Arndons Avenue tagit båda karriärens segrar på Arvika och ska dessutom tävla barfota runt om för första gången ikväll. Given skräll I loppet, och när vi får 4,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

2 Sjaman gjorde det bra från ledningen i den senaste starten och avslutade då 1,14 sista 800m. Till dagens start lättas man ytterligare i balansen vilket är spännande. Från ett bra utgångsläge måste man räknas in i segerstriden.

Nämner även 10 Dionysos L.I. som fortfarande jagar karriärens första seger. Har nu fått ett lopp i kroppen efter ett kortare uppehåll och med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad en del till kvällens start.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Arndons Avenue
Lopp 7 - Arvika
Spel: Plats
Odds: 4,00
Bolag: LeoVegas

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip