Lopå 7 - 2140m auto

9 Babsan Kronos presterade något ojämnt under förra säsongen men imponerade samtidigt vid sina segrar. Nu är det årsdebut men sett till kapacitet och ett spännande smygläge ska denna fyraåringen räknas tidigt. Nu har man fått en vinterträning i kroppen och förhoppningsvis har det gjort gott för Babsan Kronos vilket betyder att vi kommer få se en mer jämnhet i prestationerna. Jag rankar honom etta i loppet även om det känns givet att gardera.

1 La Sassicaia tränas av Peter Untersteiner. Detta är en fyraåring som är betydligt bättre än vad resultatraden skvallrar om. Man har dessutom en etta längst ner i programmet som kommer försvinna i och med dagens start så jag räknar starkt med att Peter Untersteiner vässat sitt sto lite extra inför Kvällens start. Man har ett spännande utgångsläge och även om man inte kan hålla upp någon ledningen är man garanterad en fin resa och med minsta klaff längs vägen kommer skickliga Stefan Persson i vagnen avsluta snabbt. Streckas.

3 Hazyshadeofwinter är skrällen i loppet då hon har bra chans att köra sig till ledningen ikväll. Inför dagens start har man varit struken men håller man samma fina form som man gjort i de tidigare starterna så ska man inte nonchaleras. I den senaste starten man gjorde satt man fast med gott om krafter i ett lopp som Georgia Am vann. Får man bestämma lite i ledningen ikväll är man ett fynd och jag testar att spela Vinnare till 3,50.

Måste också nämna 8 Stella Nova Race som ser ut att bli favorit i loppet. I den senaste starten gjorde man comeback efter sex månaders uppehåll. Det var första starten för tränaren Ulf Stenströmer och Stella Nova Race stod för en mersmakande prestation när man kunde vinna väldigt enkelt direkt. Det troliga är att man ska kvala till Drottningens pokal efter kvällens start och det finns risk för att man kommer köra något mer passivt ikväll vilket gör att detta är en sårbar favorit.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

3 Hazyshadeofwinter
Lopp 7 - Axevalla
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip