Lopp 7 - 2140m auto

2 Beckham gjorde senast debut för sin nya tränare Christian Fiore och var bra i vad som även var årsdebuten när man slutade tvåa bakom Zacapa U.S. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Från ett bra utgångsläge kommer man få en fin resa och han är min tidiga ledare i loppet. Håller Beckham sig sen bara till rätt gångart är han mitt främsta segerbud i loppet.

5 Bucefalo Gielle gjorde senast årsdebut och startade loppet med dubbla galopper, men när han väl hittat rätt så visade denna fyraåring prov på bra fart och stod för en snabb upphämtning och gick i mål som tvåa. Håller han sig bara till rätt gångart ikväll finns både kapacitet och fart för att blanda sig i segersnacket här. Även Bucefalo Gielle har ett lopp i kroppen nu och bör gått framåt med det. Endast streckad på 9% i nuläget. Fasta marknaden erbjuder 2,50 på plats, det är spelat.

Vill även nämna 11 Son Hugo Pellini som har gjort det godkänt i sina fem starter i karriären hittills. I den senaste starten såg man fin ut i en invändig löpning men det gick för snabbt sista biten för man skulle kunna plocka in något. Till dagens start har man fått två lopp i kroppen och formen bör vara i antågande. Trots att man har ett tufft utgångsläge ska man inte räkna bort Peter Untersteiner och hans travare här.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

5 Bucefalo Gielle
Lopp 7 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: bet365

Lycka till
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip