Lopå 7 - 2140m auto

7 Blaze Kronos hade tre raka segrar på kontot inför den senaste starten, då fick man inte ledningen och blev fyra. Det är nämligen från ledningen man tagit samtliga fyra segrar. Ikväll har man ett spår lite längre ut men det kommer inte hindra Jorma Kontio i sulkyn från att ladda iväg vad som går från start för att försöka hitta till ledningen återigen. Lyckas man är såklart mycket vunnet och segerchansen är hög. Det är även aviserat barfota runt om för första gången i livet vilket är intressant. Given förstahäst.

6 Västero Vixen är skrällen i loppet. I den senaste starten kom man tillbaka starkt efter startgalopp och visade att fortsatt är bra. Hon är kvick iväg från start och det är inte omöjligt att man lyckas ta sig till ledningen initialt. Frågan är sen om man vill köra där eller om man släpper om favoriten kommer? Oavsett är man intressant till sina 6%. Det blir dessutom barfota runt om för första gången i livet, vilket är spännande. Vi får 2,30 på att man placerar sig topp-3 I loppet, det spelar jag.

1 Alien Hill fick tävla på i tuffa treåringslopp under förra säsongen och hon gjorde det bra. Dock har man galopperat från innerspåret tidigare och det finns viss risk för strul härifrån. Men skulle Alien Hill gå iväg bra finns både kapacitet och kunnande för att utmana om segern.

Jag vill även lyfta fram 5 Livenletdiefor’em. För två starter sedan svepte man hela fältet på 200m på bortre långsidan och höll säkert undan till segern och i den senaste starten blev han fast med krafter kvar i mål i ett lopp som Art Brown vann. Räknas tidigt här till sina 6%.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Västero Vixen
Lopp 7 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,30
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip