Lopp 7 - 3140m volt

7 Xanthis De Roi kommer med tre raka segrar på kontot och är är fortsatt obesegrad för sin nya tränare Daniel Wäjersten. För två starter sedan gjorde man det bra via en rapp avslutning, klockan stannade på 12,6 sista 800m. I den senaste starten kördes han fram till dödens varvet kvar och pressade sig förbi den ledande favoriten kort före må. Nu med ett lopp i kroppen efter comeback så bör även formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Segerchansen bör vara hög och han är given förstahäst i loppet. När vi får 3,25 på att man vinner loppet så spelar jag.

9 Llama Tooma är stark och rejäl, vilket också inne innebär att han trivs bra över den längre distansen. Formen är bra och han kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Då vann man på just Lindesberg i ett lopp som också var över 3000m. Mika Forss sitter i vagnen ikväll precis som senast och Llama Tooma ska inte nonchaleras i segersnacket här.

Nämner även 8 Readly Lavec som visserligen inte startat på länge. Men detta är en fyraåring som visat sig besitta väldigt bra kapacitet, han har på sina sju starter i livet segrat i sex lopp och varit tvåa i ett lopp. Programraden är imponerande och han måste räknas tidigt ikväll trots sina snabba pengar på kontot.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Xanthis De Roi
Lopp 7 - Lindesberg
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip