Lopp 7 - 2640m Auto

Jag kommer att spela 9 Upstate Face som vinnare till 3,30 på fasta marknaden. Han kommer till dagens start med en sanslöst bra form och kan stoltsera med tre raka segrar. Senast var han totalt överlägsen när han trots grovjobb under vägen kunde lämna Cab Lane med flera med många längder över upploppet. Han räds inte att göra jobbet på egen hand och om det skulle gå för långsamt där framme kommer Adrian med stor sannolikhet att sända hästen framåt och jag tror att han vinner den tunga vägen om så krävs med nuvarande form.
Det finns ingen anledning att tro att han skulle ha tappat någon form till den här starten och i ett lopp där spelarna kommer att sprida strecken mellan ett par hästar tycker jag det känns vettigt att ta ställning, även om motstånd inte saknas.

6 Rotate har haft en fantastisk utveckling under året i sin nya regi och har radat upp bra prestationer och har hunnit med att vinna hela sju lopp under året och bland annat besegrat Hail Mary. Han har haft svåra utgångslägen i de senaste loppen samtidigt som han har stött på bra hästar men har gjort det klart bra och formen verkar fortfarande vara intakt. Distansen är inga problem vilket han visade under Påsk-Stayern när han krossade sina konkurrenter över tre varv, trots att han fick trava mer eller mindre hela loppet utvändigt om ledaren. Skulle han lyckas med att hitta till ledningen nu så blir det inte lätt att plocka ner honom.

4 Born Unicorn är en rejäl häst som gör det bra mer eller mindre varje gång och har endast missat pallen vid ett tillfälle i år och han var klart bra senast när han enkelt kunde passera ledande Zap Di Girifalco över upploppet men efter ett tufft lopp så hade han inte orken att kunna stå emot Sandsjöns Enzo som hade hushållit med sina krafter och kunde vinna smått överlägset. Om Örjan kan ge Born Unicorn en bättre resa den här gången är det en tidig utmanare, men det finns risk för att han kommer att få göra jobbet även nu.
Jag tycker dessa tre sticker ut en aning men för den som letar skrällbud i den här jackpot-omgången så nämner jag 8 Ivory Di Quattro som absolut kan matcha dessa hästar om han fungerar fullt ut och han gillar förutsättningarna med lång distans.

5 Beartime satt fast med mycket krafter sparade senast men distansen känns som ett frågetecken.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

9 Upstate Face
Lopp 7 - Årjäng
Spel: Vinnare
Odds: 3,30
Bolag: bet365

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip