Dagens rek är till Jägersro lopp 7 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 B.B.S.Solarsystem vinner loppet.

B.B.S.Solarsystem vann på ett bra vis från ledningen för tre starter sedan. I den senaste starten så tryckte hon sig till ledningen efter ett halvvarv och höll sedan okej även om hon inte hade något svar mot en bra avslutande Diadem så hon fick nöja sig med andrapriset.

B.B.S.Solarsystem är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och skulle Kevin Oscarsson komma till spets och få trolla bort en del av loppet i täten så tror jag hon blir svår att fånga in för övriga ekipage här.

Senast så hade man ändrat lite på skoningen på B.B.S.Solarsystem och det fattades lite grepp men nu kommer man gå tillbaka till de skorna hon hade när hon vann för tre starter sedan.

B.B.S.Solarsystem är ett sexårigt sto som har gjort 22 starter tidigare. Det har inte blivit så många segrar men vid båda hennes tidigare vinster har det varit Kevin Oscarsson som kört henne så han känner henne väl och jag tror på god chans till en ny seger ikväll.

Den värsta motståndaren till B.B.S.Solarsystem anser jag vara nummer 5 Diadem som kom med en bra avslutning och fångade in min vinnare sist de möttes.

Kan René Jonassen som kör Diadem få till en bra styrning här så kan hon vara långt framme igen.

En annan motståndare till B.B.S.Solarsystem är nummer 6 M.T.Odakota som har bara en seger så här långt och hon har inte startat på ett tag nu så formen nu är svårbedömd.

M.T.Odakota var ute i flera tuffa stolopp ifjol och kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken här om det klaffar med löpningsförloppet fast hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 B.B.S.Solarsystem
Jägersro lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.35 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip