Det är V64 tävlingar ifrån Romme idag. I lopp 7 spelar jag att nummer 3 Bunch Of Buddies kommer topp tre i loppet.

Lopp 7 - 2140m Volt

I Skrivande stund är 7 Dark Roadster stor favorit (70%) jag tror dock att det kommer sjunka en del då det är långt ifrån något klartecken från stallet och spännande motstånd finns. Hästen är dessutom lite osäker i voltstart och man meddelar att man även har problem med hovarna och att man kommer att köra med skor runt om här. Man byter även till vanlig vagn för att bli lite mer stabil i Volten. Formen är dock bra och det var meningen att man skulle starta på v75 i Gävle men man fick inte plats i loppet och därför startar man här istället. Men med alla dessa frågetecken så väljer jag att gå emot även om det förmodligen är bra chans ändå, då man sett väldigt fin ut på slutet. Kommer man iväg i volten lär man dessutom sitta hyggligt på det direkt.

3 Bunch Of Buddies är ett spännande motbud här som gick ett starkt slutvarv senast. Man är inte så van vid voltstart så det är ett litet frågetecken men det känns som att man bör hantera det väl och kommer man iväg i Volten så sitter man tidigt i spets och då kan den bli svår att tugga ner för favoriten. Man radar inte upp segrar men är ofta med där framme och med 20m försprång på favoriten så känns det väldigt spel intressant att spela på denna fyraåriga valack som topp tre ikväll.

6 Father Of Sun har startat sporadiskt men besitter en hög kapacitet. Man har problem med allergier och därför trivs hästen bättre under höst och vinter. Han har gått ett fint ban-jobb och man tror på en bra insats direkt. Det saknas förmodligen lite form då hästen inte har startat på ett tag men ska absolut inte nonchaleras här. Att hästen trivs bättre när det är lite kallare syns tydligt på statistiken då man tog fyra segrar och två andraplatser under September-Februari förra året på 9 Starter. Pass Upp.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Bunch Of Buddies
Romme lopp 7
Spel: Plats
Odds: 2,10 bet365

This is the stats tab
This is the post tip