Det är V86 tävlingar ifrån Jägersro & Solvalla ikväll. I Solvalla lopp 7 så spelar jag att nummer 4 Eddy West är topp tre i loppet.

Eddy West har gjort tre starter i nygammal regi för Claes Sjöström. Han avslutade mycket bra när han fick fritt spelutrymme på upploppet men han slutade ändå oplacerad i ett lopp där He's Marvelous avgick med segern senast.

Eddy West kan öppna fort men han kan bli lite vass om man laddar med honom så det troliga är att Göran Wester som kör hästen söker ett rygglopp.

Får Eddy West smyga med in i det längsta så kan han bli farlig när han spelar ut speeden och då kan det vara läge för en fullträff. Fast om det inte räcker hela vägen till en seger så tycker jag han ska ha en god chans att vara sämst trea i mål.

Eddy West är en fyraårig valack som har gjort 22 starter tidigare. Han har vunnit fyra av dessa och han har även varit topp tre i 41 % av loppen han har gjort. Får han ett passande lopp så tror jag han kan bättra på den statistiken en del här.

Det blir troligen inga ändringar för Eddy West vilket innebär skor runt om samt murphy på vänster sida och en vanlig vagn, säger Claes Sjöström.

En tuff motståndare till Eddy West är nummer 12 Issiah som har visat en härlig form på sistone. Näst senast så kom han med en bra avslutning som tvåa bakom Night Brodde.

Gången efter det så avslutade Issiah starkt till seger. Tråkigt utgångsläge nu men Björn Goop förstärker i vagnen och klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

I övrigt kan nummer 10 Super Sarah vara intressant. Hon satt fast länge senast men hon avslutade positivt i skymundan när väl luckan kom fast det räckte bara till en sjätteplats i ett lopp som vanns av Gazoline Mearas.

Nu blir det kanske lite tätt mellan starterna för Super Sarah men sitter inte det senaste loppet i benen så kan hon bli att räkna med över upploppet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

4 Eddy West
Solvalla lopp 7
Spel: Plats
Odds: 2.25 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip