Dagens rek är till Solvalla lopp 7 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 4 Ganga Bae vinner loppet.

Ganga Bae svarade för en strålande prestation vid vinsten senast. Hon fick då trava i dödens större delen av loppet och via 11 tempo sista 800 meterna så vann hon på ett mycket bra vis.

Jorma Kontio har kört Ganga Bae fyra gånger tidigare med tre segrar som resultat där den enda plumpen kom i Oaks där hon aldrig riktigt fick chansen och fastnade med sparade krafter.

Här tror jag att Ganga Bae körs till ledningen in i första sväng och från den positionen så tror jag hon blir svårfångad men även om det inte blir spets så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Inga ändringar är aktuella för Ganga Bae så det blir barfota fram samt ett helstängt huvudlag och en vanlig vagn meddelar Stefan Melander.

Den värsta motståndaren till min vinnare är nummer 9 Alaska Kronos som vann på ett bra vis näst senast. I Oaksfinalen gången efter det så höll hon bra till andraplatsen bakom vinnande Diana Zet från dödens.

Kan Örjan Kihlström som kör Alaska Kronos få smyga med och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut.

En annan motståndare till Ganga Bae är nummer 1 Mad Princess som avslutade godkänt i skymundan till femteplatsen i Oaksfinalen senast.

Mad Princess kan inte vara med i någon spetskörning men om hon kan hitta loss från innerspåret så kan det räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Ganga Bae
Solvalla lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.20 bet365

This is the stats tab
This is the post tip