Travtips: Lopp 7: I Am Boko

Sport: Trav
Spelstopp: 2020-02-26 20:52
Land: Sverige
Liga: Åby
Odds: 2.50
Tips: Vinnare
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Dagens rek är till Åby lopp 7 som ingår i kvällens V86 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 I Am Boko vinner loppet.

I Am Boko kommer till den här starten med fin form och han vann på ett bra vis från ledningen senast.

I Am Boko är ingen blixt iväg och tar nog inte ledningen av egen kraft men han är nedstruken ett hack och jag tror att Peter Untersteiner sänder framåt omgående och då tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tycker jag han har god chans att ta en ny seger här.

I Am Boko har gjort fyra starter för Peter Untersteiner sedan flytten gick från Ola Samuelsson och han har vunnit två av dessa och han har ännu inte varit sämre än trea så löser det sig med positionerna så tror jag han är långt framme på nytt.

Skulle det inte bli spets för I Am Boko här så är han inte borta för det för han kan vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

I Am Boko kommer att tävla med det ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn som senast. Den här gången blir det dock urryckare för första gången och det tror jag kan han en bra effekt här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 1 Jumeirah Boko som kommer till den här starten med två raka vinster i raden. Han har dock inte startat sedan början av januari för han drabbades av en hovböld så formen nu är oviss.

Nu blir det debut bakom bilen för Jumeirah Boko så det är osäkert hur fort han kan öppna men han har varit kvick i voltstart och blir det inte ledningen så finns det ju open stretch att tillgå och då kan han duga en bit mot det här gänget.

En annan motståndare till I Am Boko är nummer 15 Vasco Da Gama som är ojämn men han fullföljde positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Nah Des Te senast.

Nu har Vasco Da Gama ett tufft läge med många hästar att runda men om Olof Thorsson som kör hästen kan få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 I Am Boko
Åby lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 2.50 Unibet, 888sport & LeoVegas

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Nordicbet | Casumo | Betsafe | 888sport | Betfair
  Lopp 7: I Am Boko
Spela på Speltips Lopp 7: I Am Boko
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
DrTrav - 26 Februari 2020 - 19:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Travbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Dagens Bästa Speltips Odds
16:45  Lopp 5: Tabasco C.D.
Trav - Solvalla - Vinnare
3.65
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Livestreaming