Lopp 7 - 2140m auto

Ett öppet lopp där jag vill varna för mine idé.

14 Leon Zon har alltid varit talangfull. Han besitter fin styrka och har ett fint slutvarv att tillgå. Det visade man inte minst i senaste starten under uppesittarkvällen när det mesta blev fel, men kunde ändå stå för en avslutning med mersmak. Nu har man såklart ett chansartat utgångsläge, men motståndet är också enklare än i den senaste starten och till endast 4% som man är streckad på i nuläget är man ett givet drag i omgången. Fasta marknaden erbjuder över 2ggr på Plats, men jag spänner bågen ytterliggare och spelar vinnare till 6,75 och hoppas på att få se en riktig nyårsraket tidigt denna nyårsafton.

10 Galileo Journey är en fin travare som besitter en hög kapacitet. I den senaste starten var man ute i ett klass II-försök och stod för en klart godkänd insats. Galileo Journey blir bara bättre och bättre för varje start och är i min bok bästa hästen i loppet. Ikväll har man en bra startrygg i 3 Hector Eck, och kommer således sitta bra på det trots sitt tionde spår.

5 Awesome Kronos blir favorit i loppet. I den senaste starten debuterade man för Johan Untersteiner, då visade man direkt att detta är en fyraåring med hög kapacitet. Dock finns det fortfarande en del att slipa på hos Awesome Kronos och som favorit i en multijackpot måste jag bara gardera. Skulle man nå ledningen är mycket vunnet, men här ska jobbas in en annan vinnare.

Vill även nämna fyra enprocentare för den som spelar V75 och garderar brett. i6 The Special Man F. - 8 Souzy - 11 Starbec’s A.To Z - 12 Janis Joplin Boko.

14 Leon Zon
Axevalla lopp 7
Spel: Vinnare
Odds: 6,75
Bolag: LeoVegas , Unibet , Casumo

This is the stats tab
This is the post tip