Lopp 8 - 2140m auto

Mitt drag i omgången är 11 Combat Fighter som senast satt fast med sparade krafter bakom Xanthis Harvey i sitt Derbykval. Detta är en individ som är van att tampas mot tuffare motstånd än vad hon möter ikväll. Formen ska enligt rapporter vara på topp och även om utgångsläget inte är det bästa så besitter Combat Fighter en vass avslutning. Skulle hon få lifta med och spara speeden ikväll är jag inne på att hon kan blåsa ner samtliga tillslut. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Duger bra för klassen gör också 12 Frankie Godiva som ni gör comeback efter ett litet uppehåll. Formen är svårbedömd men detta är en individ som kan mycket när han väl är på topp. Trots bricka tolv och comeback är Frankie Godiva tidig på min kupong vid gardering.

En annan skräll som är tidig på lappen är 5 Kron Vici Star. Han kan öppna snabbt och skulle kunna ta sig till ledningen härifrån. Väl i den positionen har sju av hästens åtta segrar tagits. På förhand är rapporterna från stallet positiva och 3% känns lågt i detta nu.

11 Combat Fighter
Lopp 8 - Åby
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip